EVENT

Next-level cyber security: How your organization would benefit from a SOC

Laagdrempelig naar hoger veiligheidsniveau

De TU Eindhoven organiseerde op maandag 30 januari een event over de Eindhoven Security Hub (ESH): Next-level cyber security: How your organization would benefit from a SOC. KEMBIT was hierbij als partner betrokken. Dit non-profit initiatief stelt organisaties met een beperkt security budget, zoals zorginstellingen, in staat betaalbare security-monitoring aan hun IT-omgeving toe te voegen.

 

De ESH stelt jouw organisatie in staat te beschikken over een betaalbaar alternatief tegen cyberaanvallen, met een team van experts dat jouw IT-omgeving voortdurend in de gaten houdt. Zij slaan alarm in verdachte situaties. Het is daarom een onmisbare beveiligingslaag om de cyberweerbaarheid te verhogen. 

De beste cybersecurity voor iedereen

Security-monitoring is enorm belangrijk. Het stelt jouw organisatie in staat verdachte situaties vroeg te ontdekken en in de kiem te smoren. De beste cyberweerbaarheid in alle sectoren is daarom belangrijk voor ons allemaal.

 

De ESH is heel toegankelijk en grote aanpassingen in de organisatie zijn niet nodig. Er wordt een sensor in het netwerk geplaatst die jouw omgeving monitort. Experts analyseren vervolgens de data. Zo wordt laagdrempelig een hoger veiligheidsniveau in de organisatie bereikt.

Interesse? Neem contact met ons op!

Heb jij interesse in security-monitoring voor jouw organisatie? Op het event vertelden de initiatiefnemers van de ESH meer over de dienst. KEMBIT gaat graag met geïnteresseerden in gesprek om specifieke use cases voor jouw organisatie te bespreken.


Benieuwd naar meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact op

Powered by KEMBIT

Dit kennisplatform is een initiatief van KEMBIT.

Wijnandsrade

Kasteel Wijnandsrade

Opfergeltstraat 2

6363 BW Wijnandsrade

Bilthoven

Science park Bilthoven

Antonie van Leeuwenhoeklaan 9-13

3721 MA Bilthoven

Geleen

Brightlands Chemelot 

Brighthouses G122-240 

Urmonderbaan 22 

(Gate 2) 6167 RD Geleen

Eindhoven

High Tech Campus Eindhoven

High Tech Campus 41

5656 AE Eindhoven

© KEMBIT - 2023 |