Zorg voor je business - KEMBIT - Over ons

OVER ONS

Digitalisering met een proactieve, mens- en businessgerichte aanpak.

Wij zijn KEMBIT

Wij zijn een mensgerichte IT-partner met aandacht voor jouw doelstellingen. Wij hechten waarde aan het doorgronden van jouw business en wat jij wil bereiken. Vanuit onze IT-expertise willen we hier een waardevolle bijdrage aan leveren.


Juist omdat digitalisering steeds complexer wordt, is een plezierige, persoonlijke benadering als IT-partner wel zo belangrijk. Wij geloven dat sterke prestaties en plezier tot waardevolle samenwerkingen leiden, zodat jullie door digitalisering efficiënt en effectief kunnen werken. Zo maken wij het verschil voor jou.


KEMBIT. Zorg voor je business.

Zorg voor je werkplek

Met onze kijk op werkplekconcepten willen we dat iedereen zo efficiënt en veilig mogelijk kan werken. Een digitale werkplek moet daarvoor niet leidend te zijn, maar juist ondersteunen. Daarom stemmen we het concept altijd af op de kennis, ervaring en aard van de werkzaamheden van de gebruiker. Het doel is om werken en samenwerken gemakkelijker en leuker te maken. Hoe zo’n werkplek er precies uitziet is voor iedere organisatie anders.

Wij denken graag mee over de specifieke uitdaging van jouw organisatie. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze aanpak

Stabiel

Als je organisatie groeit en de hoeveelheid data en applicaties toenemen, mag dat geen gevolgen hebben voor medewerkers en klanten. Zorg voor een digitale werkplek waarin iedereen efficiënt kan samenwerken. Waar en wanneer je ook werkt.

Veilig

Benader jouw werkplek altijd vanuit veiligheidsoogpunt. Medewerkers moeten werkzaamheden zorgeloos kunnen uitvoeren, klanten moeten ervan uit kunnen gaan dat persoonlijke en gevoelige gegevens veilig zijn.

Gemakkelijk

Hoe beter een werkplek aansluit bij jouw behoeftes, hoe effectiever en efficiënter je kunt werken. Stem de inrichting van jouw werkplek af op de business-doelen van jouw organisatie. Dat maakt (samen)werken gemakkelijker en leuker.

Zorg voor je business - KEMBIT - Contact pagina

Bel of email ons gerust

Wij denken graag mee over de specifieke uitdaging van jouw organisatie. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Powered by KEMBIT

Dit kennisplatform is een initiatief van KEMBIT.

Wijnandsrade

Kasteel Wijnandsrade

Opfergeltstraat 2

6363 BW Wijnandsrade

Bilthoven

Science park Bilthoven

Antonie van Leeuwenhoeklaan 9-13

3721 MA Bilthoven

Geleen

Brightlands Chemelot 

Brighthouses G122-240 

Urmonderbaan 22 

(Gate 2) 6167 RD Geleen

Eindhoven

High Tech Campus Eindhoven

High Tech Campus 41

5656 AE Eindhoven

© KEMBIT - 2023 |